Assortiment

Rozen

Van oudsher is Boomkwekerij Dedemsvaart een rozenkwekerij. Van stek tot eindproduct hebben we het proces in eigen handen. Het brede assortiment heesterrozen wordt vermeerderd door stek. De opkweek van de stekken vindt plaats in pot en volle grond. Wij zijn licentiehouder van de bekende rozenwinners MeillandKordes, Interplant ,Tantau en Boot & Dart. Per seizoen worden  meer dan een half miljoen rozen gekweekt.

Heesters

Het assortiment heesters bestaat met name uit één en twee-jarige teelten van groenblijvende heesters met kluit. Ilex meserveae en Prunus laurocerasus worden op grote schaal en in diverse variëteiten en maten gekweekt.

 

Coniferen

Het assortiment  coniferen bestaat uit meerdere soorten pinus en taxus coniferen. De coniferen worden gekweekt in volle grond.

Vaste planten

De teelt van vaste planten is gericht op de P9. Onze kwekerij levert een breed assortiment vegetatief of generatief vermeerderde vaste planten. De bodembedekkende soorten en variëteiten die zeer geschikt zijn voor grootgroenobjecten worden in grote aantallen gekweekt.

  • Breed sortiment en grote voorraad!

  • 35 hectare met hoge kwaliteit planten!

  • Dagelijks afleveren? Vraag naar de mogelijkheden !