De kracht van Boomkwekerij Dedemsvaart

Boomkwekerij Dedemsvaart is een moderne, goed geoutilleerde kwekerij die al meer dan honderd jaar haar wortels heeft in het oosten van Nederland. We bedienen een markt die bestaat uit handelaren en collega-kwekers, zowel in het binnen- als buitenland.

De kwekerij is 35 hectare groot en gevestigd op vruchtbare en goed doorlatende dalgrond (afgegraven veen gemengd met zand). Een ideale basis voor het kweken van ons sortiment dat bestaat uit rozen, heesters, coniferen en vaste planten. Klik hier voor ons assortiment

Koelhuizen voor perfecte bewaring

Met de eigen koelhuizen zorgen we voor een uitstekende bewaring, zodat wij tot laat in het voorjaar planten in perfecte kwaliteit uitleveren.

Hergebruik regen- en beregeningswater

We leveren een bijdrage aan het milieu door het opvangen en hergebruiken van regen- en beregeningswater. Op het 25.000 m² grote containerveld met vloeistofdichte ondergrond wordt het water opgevangen en opgeslagen in het waterbassin met een inhoud van 3.000 m3.

Bemesting

Wij gaan zeer bewust om met een juiste gewasbescherming en bemesting van de planten. Bemesting vindt zoveel mogelijk plaats met langzaam oplossende meststoffen. Het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en bemesting zijn geregistreerd volgens MPS ABC.  

Locatie en levering

De kwekerij bevindt zich op een goed bereikbare locatie even buiten de bebouwde kom van Dedemsvaart. Klik hier voor de plattegrond

 

Wij bedienen onze klanten op maat, elk met zijn eigen specifieke wensen en eisen. Flexibiliteit kenmerkt onze kwekerij. Door een  goede logistieke organisatie zijn wij in staat om in samenwerking met onze huistransporteur dagelijks en tegen zeer concurrerende prijzen aan te leveren. 

  • Breed sortiment en grote voorraad!

  • 35 hectare met hoge kwaliteit planten!

  • Dagelijks afleveren? Vraag naar de mogelijkheden !